Tuinplanten Drenthe

Voor tuinplanten in Drenthe zit u goed bij Groencentrum Hoogeveen. In ons tuincentrum vindt u heel veel verschillende soorten tuinplanten. Bekijk het volledige assortiment en ontdek welke planten bij u en uw tuin passen. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van nieuwe tuinplanten, of wilt u advies over het planten en verzorgen ervan? Geen probleem, onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen. Samen maken we uw tuin tot een prachtige plantentuin!

 

De mooiste planten voor uw tuin

Maak een leuke mix van verschillende tuinplanten voor een uniek samengestelde tuin. Wissel planten met kleurrijke bloemen bijvoorbeeld af met mooie grote, groene bladeren. Verschillende kleuren combineren geef ook altijd een leuk gezicht, hoe meer, hoe beter! Kies uw favoriete planten uit ons ruime assortiment tuinplanten in Drenthe:

  • Perkplanten;
  • Bomen, Heesters en Coniferen;
  • Vaste planten;
  • Eén jarige planten, kuipplanten en kruiden;
  • Bamboe en grassen.

Tuinplanten-Drenthe

Bloembollen en zaden Drenthe

Bloembollen en zaden kopen in de buurt van Drenthe doet u natuurlijk bij Groencentrum Hoogeveen. Bij ons tuincentrum in Hoogeveen vindt u een ruim assortiment aan bloembollen die geschikt zijn voor verschillende seizoenen. De bloembollen kunt u eenvoudig in pot of in de grond in tuin in Drenthe planten. Bloembollen zorgen er ieder jaar weer voor dat uw tuin voorzien is van genoeg kleur! De zaden uit het assortiment van ons tuincentrum vol tuinplanten in Drenthe zijn van uitstekende kwaliteit en maken het nog leuker om planten in de tuin te hebben. U verzorgt deze namelijk van zaadje tot volgroeide plant!

Eénjarige tuinplanten Drenthe

Eénjarige perkplanten zijn goed te combineren met vaste planten. Eénjarige planten worden ook wel perkplanten genoemd en komen uit warmere gebieden in de wereld. Dit is de reden waarom deze in de winter naar binnen gehaald moeten worden (kuipplanten). Overige éénjarige planten overleven de winter niet en zullen dus het jaar erop weer opnieuw aangeschaft moeten worden. Voor meer tips over ons assortiment éénjarige tuinplanten komt u naar Groencentrum Hoogeveen in Drenthe. 

Unieke mix van tuinplanten

Iedere tuin is anders, en dus verschillen de beste planten van tuin tot tuin. Misschien staat uw tuin de hele dag wel volop in de zon, of ziet uw tuin juist enkel schaduw. In veel gevallen zult u verschillende plekken voor planten hebben, ieder met een wisselend aantal zonuren. Al die plekjes hebben dus in feite een eigen recept, waar een aantal planten bijpassen. Zo zijn er moeras- en waterplanten, schaduwplanten en planten die graag in de volle zon staan. Ieder van deze planten heeft water en zonlicht nodig, maar elk in verschillende mate. Probeer er dus voor te zorgen dat de behoeften van de plant zo goed mogelijk passen bij wat het plekje in de tuin te bieden heeft. Het plantetiket dat u bij de tuinplanten vindt, kan u daarbij helpen. Daarop staat namelijk vaak aangegeven wat de plant nodig heeft en hoe hoog deze zal worden.

 

Mooiste tuinplaten van Drenthe bij Groencentrum Hoogeveen

Kom voor prachtige tuinplanten naar Groencentrum Hoogeveen in Drenthe. Voor tips en advies over welke planten bij uw tuin passen kunt u een van onze medewerkers om hulp vragen. Voor iedere plek in de tuin is er een ander soort plant dat erbij past. Maak van uw tuin een echte plantentuin, vol kleur en verfrissing. Wij zijn zes dagen per week open, dus kom vooral een keer langs en bekijk de mooiste kamer- en tuinplanten in Drenthe bij Groencentrum Hoogeveen!