Tuinplanten Drenthe

tuinplanten kopen drentheHeeft u de mogelijkheid en wens om uw tuin om te toveren tot een ware planten tuin? Groencentrum Hoogeveen in Drenthe biedt u een enorme keuze uit allerlei vaste tuinplanten.

Planten bij tuincentrum Hoogeveen

Voor allerlei mooie tuinplanten bent u bij ons tuincentrum in Drenthe aan het juiste adres. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we de vaste planten onderverdeeld in verschillende segmenten. Zo zijn er water- en moerasplanten, schaduwplanten en planten die graag in de volle zon staan. Let u bij een plant kopen ook op het plantetiket. Hier staat vaak de hoogte aangegeven, hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Eénjarige perkplanten zijn goed te combineren met vaste planten. Kuipplanten zoals tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen, een vorstvrije ruimte is vaak al voldoende.

Tuinplanten kopen?

Kom voor prachtige tuinplanten naar Groencentrum Hoogeveen in Drenthe. Voor advies over welke planten bij uw tuin passen kunt u een van onze personeelsleden vragen om hulp.