Tuingereedschap Drenthe

Voor tuingereedschap in Drenthe kunt u langskomen bij Groencentrum Hoogeveen. Voor de meest uiteenlopende klussen in uw tuin hebben wij het juiste gereedschap om deze te klaren. Het gebruiken van het juiste materiaal is belangrijk, niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Of u nu een pergola wilt bouwen, een schutting wilt zetten of een vijver gaat graven: wij hebben alles in huis. Verder hebben wij een ruime keuze in gereedschap zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers.

 

Tuingereedschap kopen in Drenthe

Gereedschap voor in de tuin komt in veel soorten en maten. Verschillende klussen in de tuin vergen verschillende soorten materiaal. Het maaien van het gazon vereist natuurlijk andere materialen dan het planten van een bloemperk of het aanleggen van een vijver. Bij ons tuincentrum kunt u terecht voor onder andere:

 

Gereedschap voor iedere klus in de tuin

Met het gereedschap voor bewatering zorgt u ervoor dat uw planten nooit meer te weinig water krijgen. Wij hebben talloze systemen in ons assortiment, waardoor er altijd iets bij zit naar uw smaak en in uw prijsklasse. Met een druppelsysteem worden de planten automatisch bewaterd, maar u kunt dit natuurlijk ook handmatig doen met een eenvoudige sproeier. Ook ander handgereedschap is te vinden in ons assortiment, denk aan de klassieke schoffel, hark en spade. Ideaal om bloembollen en zaden mee te planten in de tuin. Ook minder regulier gereedschap hebben wij in huis, zoals een kantensteker, verticuteerhark of een linkshandige snoeischaar. Wilt u liever elektrisch gereedschap? Wij hebben de beste grasmaaiers, cirkelzagen en trimmers in huis!

 

tuingereedschap kopen Drenthe

De tuin snoeien met geschikt tuingereedschap

Het snoeien van planten en bomen in de tuin kan veel vragen opleveren. Hoeveel moet u weghalen en wat moet u laten zitten? Ook de juiste tijd om te snoeien is een onderwerp waar vaak verwarring over bestaat. Het klopt dat deze dingen per plant verschillen en om die reden is het een goed idee om te onderzoeken hoe en wanneer de planten in uw tuin gesnoeid moeten worden. Ook kunt u advies vragen aan een tuinman of aan een van onze medewerkers in het tuincentrum. Het is in ieder geval belangrijk dat u bij het snoeien van groen in de tuin scherpgeslepen gereedschap gebruikt. Het hangt van de dikte van de takken af of u het beste een handmatige snoeischaar kunt gebruiken of beter een elektrische snoeizaag. Verder is het belangrijk om zo dicht mogelijk op de stam te snoeien, zodat er geen afgesneden takken uitsteken.

 

Tuingereedschap in Drenthe bij Groencentrum Hoogeveen

Kom lang in ons tuincentrum in Drenthe en bekijk ons complete aanbod aan tuingereedschap. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, waarbij we op vrijdag zelfs tot 21.00 uur geopend zijn! Zo is er altijd wel een moment waarop u ons tuincentrum kunt bezoeken. Heeft u vragen of opmerkingen over tuingereedschap of andere tuingerelateerde zaken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Al het tuingereedschap dat u zoekt, vindt u bij Groencentrum Hoogeveen in Drenthe!