Retourbeleid Groencentrum Hoogeveen

Verzend- en Retourregeling 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Retourkosten

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Afhankelijk van de door u bestelde producten kunt u ervoor kiezen om deze gratis zelf terug te bezorgen bij ons tuincentrum.

Retourneren kleine artikelen

De retourneringskosten van kleinere artikelen, zoals onder andere, maar niet uitsluitend kleine handgereedschappen, bloembollen, tuinzaden en gewasbeschermings- of bestrijdingsmiddelen met een inhoud of volume van maximaal 2 kilo / 2 liter bedragen circa €15,- afhankelijk van de door u gekozen verzendwijze.

Retourneren grote artikelen

Bij grotere artikelen, zoals onder andere maar niet uitsluitend elektrische gereedschappen, ornamenten, bestrating, grond en tuinmeubelen lopen deze kosten mogelijk op tot circa €150,- afhankelijk van de door u bestelde hoeveelheid.

Beoordeling van het product

Gedurende het termijn van 14 dagen doet u datgene met het product wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan brengen wij daarvoor kosten in rekening.

Retouradres

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht stuurt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retour, inclusief een mededeling dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht, naar:

Groencentrum Hoogeveen

Nijstad 11

7909 HS Hoogeveen

Holland

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

Geen terugbetaling ontvangen?

Heeft u na de termijn van 14 dagen nog geen terugbetaling ontvangen? Neem dan contact met ons op via 052-8251380 of stuur een e-mail naar info@groencentrumhoogeveen.nl.

Herroepingstermijn

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Meerdere producten met verschillende levertijden besteld?

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Regelmatige levering van producten

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben, zoals bloemen, planten en kerstbomen.
  • Levende producten zoals vissen en huisdieren.

Wij wijzen u erop dat ook onze algemene voorwaarden van toepassing zijn.