Tuincentrum Hoogeveen

Groencentrum Hoogeveen is het tuincentrum van Drenthe. Bij ons kunt u terecht voor alle benodigdheden voor uw tuin. Op onze website kunt u meer lezen over ons assortiment en de verschillende workshops die wij geven in ons tuincentrum in Hoogeveen. Kom langs bij ons tuincentrum in Hoogeveen om de sfeer te proeven!

 

Tuingereedschap, advies, tuintips en meer

Groencentrum Hoogeveen is een tuincentrum in Drenthe waar u terecht kunt voor meer dan alleen tuinartikelen. Ons tuincentrum in Hoogeveen staat voor goede service en kwaliteit van de producten. Onze medewerkers helpen u graag met verzorgingstips van uw kamer- en tuinplanten en met advies over welke tuinset of barbecue het best in uw tuin of op uw terras past. Een tuin is natuurlijk niet compleet zonder planten en een mooie tuinmeubelset. Naast goede service en kwaliteit van de producten vinden wij het bij ons tuincentrum in Hoogeveen erg belangrijk dat onze producten scherp geprijsd zijn. Dit omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een mooie, verzorgde tuin. Uiteraard is ons tuincentrum in Hoogeveen sterk in groene producten. Planten in allerlei soorten en maten voor binnen én buiten: dat is wat u zult vinden bij Groencentrum Hoogeveen en nog veel meer!

 

Assortiment buiten én binnen bij tuincentrum Hoogeveen

Groencentrum Hoogeveen is een tuincentrum waar u niet alleen alle benodigdheden voor in de tuin kunt vinden, maar ook allerlei producten om de sfeer binnenshuis beter te maken. In ons tuincentrum vindt u onder andere de volgende producten:

Kom langs bij ons tuincentrum in Hoogeveen om ons complete assortiment te komen bekijken. Bekijk ook vooral onze website om te bekijken wat wij nog meer in ons assortiment hebben!

Tuincentrum-Hoogeveen

Een complete tuinrenovatie: alles is mogelijk bij ons tuincentrum in Hoogeveen!

Bent u op zoek naar een tuinplant voor die moeilijke hoek? Of wilt u toch liever het tuincentrum in Hoogeveen bezoeken voor een nieuwe tuinbank? Alles is mogelijk bij Groencentrum Hoogeveen. Ook als u op zoek bent naar allerlei producten voor een complete tuinrenovatie is ons assortiment hetgeen dat u moet bekijken! Bent u net verhuisd of is uw tuin wel aan een renovatie toe? Kom langs en bekijk ons complete aanbod variërend van bestrating tot tuinplanten. Onze medewerkers geven u graag tips over de aanleg van bestrating in de tuin en wat de mogelijkheden precies zijn. Ons aanbod tuinproducten is zo ruim dat er voor iedereen leuke en interessante producten tussen zitten. 

 

Kom gezellig langs bij Tuincentrum Hoogeveen!

Ons tuincentrum is zes dagen per week geopend. Van maandag t/m donderdag kunt u van 09.00-18.00 uur bij ons terecht. Op vrijdag is het koopavond en bent u welkom tot 21.00 uur! Op zaterdag zijn wij van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend. We zien u graag terug in het tuincentrum van Hoogeveen! Of u nu op zoek bent naar sfeerproducten voor in huis of in de tuin: Tuincentrum Hoogeveen heeft precies wat u zoekt. Ook voor verschillende soorten aanbiedingen kunt u bij ons terecht. Laat u verrassen door onze prijzen en kom langs bij Tuincentrum Hoogeveen!