Bezorgen en afhalen

Bij Groencentrum Hoogeveen bezorgen wij in heel Nederland via PostNL en in de regio Hoogeveen met onze eigen bezorgservice. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in ons tuincentrum. Onze bezorgkosten bedragen €6,75 in heel Nederland en in de regio Hoogeveen. Bestelt u boven de €25,00, dan zijn de bezorgkosten gratis.

Leveringstermijn

Vandaag besteld voor 10:00 uur = binnen twee dagen geleverd

Bestelt u na 10:00 uur, dan bezorgen wij uw producten binnen 3 dagen bij u thuis in de regio Hoogeveen. Bestelt u op maandag 12:00 uur, dan bezorgen wij uw bestelling op donderdag. 

Verzenden door heel Nederland

Groencentrum Hoogeveen is een regionaal tuincentrum dat op landelijk niveau bezorgt via PostNL. Als u een bestelling in onze webshop plaatst en uw postcode valt buiten ons eigen bezorggebied, dragen wij uw bestelling over aan PostNL. De bezorgkosten via PostNL bedragen €6,75. De bezorgkosten zijn gratis als u boven de €25,00 bestelt. Omdat wij de bezorging buiten regio Hoogeveen overdragen aan PostNL, is het niet mogelijk om u een precies aflevermoment mee te geven. Heeft u vragen over uw bestelling, neem dan contact op met ons via 052-8251380 of info@groencentrumhoogeveen.nl

Verzenden snijbloemen en boeketten

Wij bezorgen Fleurop snijbloemen en boeketten alleen in de regio Hoogeveen. Valt uw postcode binnen ons bezorggebied? Dan bezorgen wij uw boeket voor €4,95, ongeacht de hoogte van het bestelbedrag. 

Bezorggebied snijbloemen en boeketten Groencentrum Hoogeveen

 Postcode van  Postcode tot  Bezorgregio
 7900  7939

 Hoogeveen, Nederland

 

Bestelling afhalen

Bestelt u in onze webshop en wilt u uw product(en) afhalen? Kies dan voor 'Ik wil deze bestelling afhalen in het tuincentrum' in de winkelmand. Er gelden geen extra kosten bij bestellingen afhalen in ons tuincentrum. Kies ervoor om uw bestelling online via iDEAL te betalen, of om af te rekenen bij het afhalen van uw product(en) in het tuincentrum. Heeft u nog eventuele opmerkingen? Geef deze aan in het opmerkingenveld.

Vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 052-8251380 of door een mail te sturen naar info@groencentrumhoogeveen.nl.

Bel ons tuincentrum