Tuincentrum Drenthe

Groencentrum Hoogeveen is het tuincentrum van Drenthe. In het hart van Drenthe vindt u dit prachtige tuincentrum waar u alles kunt vinden op het gebied van tuinieren en wonen. Naast allerlei artikelen voor de tuin kunt u bij dit tuincentrum in Drenthe namelijk ook terecht voor ontzettend leuke woonaccessoires en sfeer- en cadeauartikelen

 

Assortiment tuincentrum Drenthe

Tuincentrum Hoogeveen biedt u alles op het gebied van wonen en tuinieren. In ons assortiment vindt u dan ook allerlei artikelen die nodig zijn voor een complete tuinrenovatie of om meer sfeer in huis te creëren. Sfeer in huis en in de tuin is namelijk hartstikke belangrijk! Naast de basis tuinartikelen zoals bestrating en tuinmeubelen, vindt u ook alles om de tuin op de juiste manier te kunnen decoreren. In ons tuincentrum in Drenthe vindt u onder andere de volgende afdelingen:

 

Een tuincentrum met een groot aanbod groen: Tuincentrum Hoogeveen in Drenthe

De naam van ons tuincentrum zegt het al: in ons groencentrum staan de planten centraal. Een tuin of huiskamer zonder planten heeft namelijk veel minder sfeer dan een tuin of huiskamer mét planten! U vindt in ons groencentrum in Drenthe dan ook ontzettend veel verschillende soorten kamerplanten en tuinplanten. Ons assortiment groen is zo ruim, dat er vast en zeker iets moois voor bij u thuis te vinden valt! Kom langs om ons complete aanbod planten, bloemen, bomen en siergrassen te bekijken of neem alvast een kijkje op onze website om inspiratie op te doen. 

 

Goede service en kwaliteit bij Groencentrum Hoogeveen in Drenthe

Naast de prachtige artikelen, die ook nog eens scherp geprijsd zijn, kunt u bij ons tuincentrum in Drenthe ook goede service en kwaliteit van de producten verwachten. De goede service komt mede door onze vriendelijke medewerkers die u graag helpen met al uw vragen. Ook geven onze enthousiaste medewerkers u graag advies en tips over het verzorgen van de planten of zelfs over de inrichting van uw tuin. 

tuincentrum-drenthe

Meer dan alleen een tuincentrum: volg een workshop!

Naast ons zeer ruime assortiment kamerplanten, tuinplanten en alles wat bij een tuincentrum in Drenthe hoort, kunt u ook bij ons terecht voor het volgen van een leerzame en creatieve workshop. Deze workshops zijn geschikt voor iedereen en zorgen er wellicht nog wel voor dat u nieuwe contacten opbouwt. Eén ding is zeker: een gezellige dag met een prachtig eindresultaat wordt het hoe dan ook. 

 

Kom gezellig langs bij ons tuincentrum in Drenthe

Ons tuincentrum in Drenthe is gelegen in Hoogeveen en is zes dagen per week geopend. Op vrijdag hebben wij iedere week koopavond en is het tuincentrum tot 21.00 uur geopend! De rest van de week zijn wij tot 18.00 uur geopend, behalve op zaterdag, dan kunt u tot 17.00 uur langskomen. Naast ons reguliere aanbod hebben wij ook iedere week nieuwe aanbiedingen. Zo kunt u iedere week weer de nieuwe aanbiedingen komen bekijken. Kom langs om de gezellige sfeer in het tuincentrum in Drenthe te proeven. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en wij hopen u snel te mogen ontvangen! Tot ziens bij ons tuincentrum in Drenthe!