Rieten manden Drenthe

rieten mand tuin kopen

Wilt u rieten manden in Drenthe kopen? Dan zit u goed bij Groencentrum Hoogeveen! In ons tuincentrum zijn rieten manden te koop in veel verschillende maten. Maar ook manden van verschillende materialen zijn bij ons te vinden. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Naast de traditionele modellen zijn er bijvoorbeeld ook wand- en hengselmanden. Nieuw toegepaste materialen zijn salim en zeegras, vaak versterkt door een metalen frame en als zodanig toe te passen als een woonmeubel, zoals zitelementen, wasmanden en kubussen als bijzettafeltjes.

 

Mand van riet als opberger of plantenbak

Rieten manden zijn heel divers in te zetten. Zo kunt u deze gebruiken als bak om planten in te groeien. Zulke plantenmanden passen eigenlijk altijd bij het interieur en ook buiten staan ze nooit verkeerd. Manden kunnen ook gebruikt worden als een handig item om dingen in op te bergen. Veel losse, rondslingerende artikelen kunnen al snel een rommelige uitstraling hebben. Door dit soort producten op te bergen in een rieten mandje, ziet alles er niet alleen opgeruimder uit, het geeft ook rust in uw hoofd als er minder artikelen rondslingeren. Rieten manden zijn in ons tuincentrum te vinden in verschillende kleuren en formaten, zodat u altijd een mand vindt die bij uw behoeften past.

 

Diverse artikelen in onze potterie

Naast rieten manden hebben wij nog veel meer potten en bakken in ons assortiment. Deze kunt u gebruiken om planten en bloemen in te zetten. Verschillende materialen zijn geschikt voor uw huis of tuin, het is aan u om uw favoriet uit te zoeken. U kunt ervoor kiezen om alleen maar dezelfde materialen potterie in huis te halen, of juist een combinatie maken van allerlei verschillende materialen, voor een speelse en ludieke uitstraling! Een aantal materialen in ons aanbod potterie zijn:

  • Glas;
  • Riet- en mandwerk;
  • Keramiek;
  • Kunststof;
  • Zink.

 

Plant planten in een rieten mand

Wilt u ook zo’n leuke mand met een plant? Met een aantal simpele stappen tover je de rieten mand om tot een gezellig en vruchtbaar huisje voor de plant. Om te beginnen is het belangrijk om een mand te kiezen die groot genoeg is om de plant te huishouden. Vervolgens legt u een schotel op de bodem, het liefst een van aardewerk. Daarna bekleedt u de mand met een plastic zak, zodat de inhoud later niet door de gaten van de mand kan lopen. Leg op de bodem wat hydrokorrels en leg daar een laag potgrond op. Haal de plant uit de huidige pot en zet deze op de laag aarde. Tot slot vult u de ruimte om de plant heen met nog meer aarde en drukt u alles goed aan. Geef de plant water om nog meer te groeien en u bent helemaal klaar om te genieten van uw plant in een mand.  

 

Rieten manden in Drenthe bij Groencentrum Hoogeveen

Wilt u ook zo’n multi-inzetbare rieten mand? Of toch liever iets anders uit onze potterie? Welk materiaal bloempot of plantenbak u ook zoekt, we hebben het bij Groencentrum Hoogeveen in Drenthe. Zes dagen in de week bent u van harte welkom in ons tuincentrum, waar onze medewerkers voor u klaar staan met tips en advies. Kom langs in Drenthe en ontdek het volledige assortiment rieten manden van Groencentrum Hoogeveen!