Waterornamenten tuin

Waterornamenten in uw tuin zijn prachtig om naar te kijken. Wanneer u een vijver heeft aangelegd dan heeft u waarschijnlijk rekening gehouden met de benodigde elektriciteit voor verlichting of voor de waterpomp. Aan deze pomp kunt u verschillende waterornamenten als een spuitornament of fontein koppelen. Het assortiment in spuitfiguren is divers. De meeste figuren zijn van metaal maar ook kunststof, steen en koper zijn veel gebruikte materialen.

Assortiment waterornamenten

Naast het assortiment aan spuitfiguren, hebben we veel soorten verlichtingen. Verlichting in en om de vijver geeft de vijver een sprookjesachtig aanzicht. Een veilige manier van verlichting is zwakstroomverlichting. Makkelijk in te graven en een snel resultaat. Ook lampjes op zonne-energie verkopen wij hoewel het aanbod hierin over het algemeen beperkt is. De verlichte glazen bollen die op het wateroppervlakte drijven maken uw vijver nog mooier.

vijver waterornamenten verlichting

Kom gezellig langs voor uw waterornamenten!

Wilt u ook uw tuin aankleden met mooie waterornamenten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en wat het beste bij uw tuin past. Waterornamenten in alle maten, vormen en kleuren! Onze openingstijden zijn: van maandag t/m donderdag van 09.00-18.00 uur. Op vrijdag tot 21.00 uur (koopavond). Op zaterdag zijn wij van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend.