Waterornamenten tuin

 

Mooie waterornamenten in uw tuinvijver zijn prachtig om naar te kijken en helpen soms ook nog eens met het schoonhouden ervan. Toen u een vijver heeft laten aanleggen, heeft u waarschijnlijk rekening gehouden met de benodigde elektriciteit voor verlichting of voor de waterpomp. Ideaal, want dan hoeft u dit niet nog op een later moment aan te leggen. Aan de pomp kunt u verschillende waterornamenten koppelen, zoals bijvoorbeeld een spuitornament of fontein. Het assortiment in spuitfiguren is divers, de meeste figuren zijn van metaal gemaakt, maar ook kunststof, steen en koper zijn veel gebruikte materialen.

 

Diverse vijverornamenten

Bij Groencentrum Hoogeveen verkopen wij diverse ornamenten en andere accessoires voor in uw vijver. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor allerlei benodigdheden voor in de vijver, maar ook voor decoratie kunt u bij ons terecht. Zo vindt u tussen onze accessoires diverse fonteintjes en spuitornamenten. Daarnaast hebben wij onder andere in het assortiment van vijverartikelen:

  • Vijverpompen;
  • Filters;
  • Verlichting.

 

Alle accessoires voor uw vijver!

Naast het assortiment aan spuitfiguren en fonteinen, hebben we ook diverse soorten verlichtingen. Het plaatsen van lichtjes in en om de vijver geeft de vijver een sprookjesachtig aanzicht. Het lijkt bijna alsof er zo een elfje om de hoek kan komen vliegen! Natuurlijk kan de sprookjessfeer wel in één klap omslaan als het water in contact komt met de elektriciteit. Een veilige manier van verlichten is zwakstroomverlichting, dat makkelijk is in te graven en een snel resultaat oplevert. Daarnaast zijn lampjes op zonne-energie een goede oplossing, bekijk ons aanbod! Deze verlichte glazen bollen, die op het wateroppervlakte drijven maken uw vijver nog mooier, romantischer en sprookjesachtiger.

vijver waterornamenten verlichting

Vijver met waterornamenten laten aanleggen

Wilt u graag een vijver met mooie waterornamenten laten aanleggen in uw tuin? Dit kan uw tuin een heel ander uiterlijk geven en de uitstraling ervan naar een hoger niveau tillen. U kunt er zelfs voor kiezen om diverse vissen in de vijver te laten zwemmen! Maak het zo gek als u wilt, met allerlei accessoires en ornamenten voor de vijver. Verder is de vorm van de vijver ook aan u, zo kunt u kiezen voor een voorgevormde vijver of zelf een vorm bedenken die het beste past bij uw tuin. Een vijver aanleggen is niet ingewikkeld maar moet wel correct uitgevoerd worden. Heeft u vragen of wilt u graag advies krijgen over de aanleg van een vijver? Spreek een van de ervaren medewerkers van Groencentrum Hoogeveen aan, zij kunnen u te allen tijde bijstaan met professionele informatie en advies.

 

Kom langs bij Groencentrum Hoogeveen voor uw waterornamenten!

Wilt u ook uw tuin aankleden met de mooiste waterornamenten? Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw vijver en houden daarbij in gedachten wat het beste bij uw tuin past. Bij ons vindt u waterornamenten in alle maten, vormen en kleuren! Het tuincentrum is zes dagen per week geopend, dus kom vooral een keer langs om ons volledige assortiment te bekijken. Voor vragen of opmerkingen over waterornamenten in de tuin, kunt u altijd contact opnemen met Groencentrum Hoogeveen!