Tuinhout Drenthe

Bij tuinhout in Drenthe denkt u misschien aan houten schuttingen, maar niets is minder waar. Het begrip ‘tuinhout’ is namelijk heel erg breed. Van tuinhuisjes tot losse latten, het valt allemaal onder tuinhout. Gelukkig is niet alleen de term breed, maar ook ons assortiment. Voor alle soorten tuinhout kunt u terecht bij Groencentrum Hoogeveen in Drenthe.

 

Al het hout voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een schuur of tuinhuis? Een schutting of een vlonder? Misschien bent u wel van plan dit zelf te maken uit houten planken en palen. Welk houten bouwwerk of bouwpakket u ook nodig heeft, bij Groencentrum Hoogeveen in Drenthe hebben wij alle soorten tuinhout. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Schuttingen en schermen;
  • Pergola’s en bogen;
  • Planken en palen;
  • Terrastegels;
  • Blokhutten en tuinhuisjes.

Hout in de tuin Drenthe

Groencentrum Hoogeveen is een tuincentrum gelegen in Drenthe, waar medewerkers werken met verstand van tuinhout. Wij verkopen kwalitatief goed tuinhout voor een scherpe prijs. Houd ook iedere week onze aanbiedingen in de gaten: wellicht zit het perfecte tuinhout voor u erbij! Hout in de tuin zorgt voor een natuurlijke sfeer en kan in combinatie met andere materialen voor rust zorgen. Een tuin gevuld met houten meubels en andere objecten is niet alleen prachtig om naar te kijken; het is ook erg praktisch! Een schutting gemaakt van hout zorgt er namelijk voor dat u minder inkijk in de tuin heeft van de buren en het heeft ook nog eens een gezellige en natuurlijk uitstraling. 

Zelf aan de slag met tuinhout in Drenthe

Het leuke aan tuinhout is dat u er zelf veel van kunt maken. U kunt met de verschillende soorten hout uit ons tuincentrum in Drenthe oneindig veel producten maken! Of u nu een houten terras wilt aanleggen of misschien wel zelf tuinmeubelen van hout wilt maken: met het tuinhout van Tuincentrum Hoogeveen is vrijwel alles mogelijk! Wist u dat het ook mogelijk is om een compleet tuinhuisje van tuinhout zelf te maken? Met een goed plan en mooi tuinhout is dit zo gebeurd. Dan heeft u er een huisje in de tuin bij waar u al uw tuingereedschap kunt opslaan of eventueel een hobbykamer van kunt maken! Ga zelf aan de slag en maak de mooiste creaties met het tuinhout van ons tuincentrum in Drenthe. 

Tuinhout-Drenthe-Tuincentrum-Hoogeveen

Tips tuinhout onderhouden

Hout in de tuin heeft een natuurlijke look, maar ziet er toch strak uit. Een houten schuur of schutting trekt direct het oog, maar hoe langer het hout in de tuin staat, hoe meer tekenen van gebruik het toont. Om tuinhout mooi te houden zijn er een aantal tips die u op kunt volgen. De eerste daarvan, is om het hout twee tot drie keer per jaar te (laten) reinigen met warm water en ontvettend schoonmaakmiddel. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om het hout in te smeren met een beschermende laag olie of beits. Om het hout nog beter te beschermen is het ook nog een optie om het tuinhout een keer in de paar jaar te voorzien van een laag verf. Zo geniet u zo lang mogelijk van mooi en goed onderhouden tuinhout. Als u zo min mogelijk omkijken wilt hebben naar uw tuinhout, kunt u kiezen voor drukgeïmpregneerd hout.

 

Groencentrum Hoogeveen tuinhout Drenthe

Van planken tot tuinhuisjes, alle soorten tuinhout vindt u bij Groencentrum Hoogeveen in Drenthe. Kom langs in ons tuincentrum, waar u al ons tuinhout met uw eigen ogen kunt komen bekijken. Kies de kleur en finish die het beste bij uw smaak en de tuin past en neem dit dezelfde dag nog mee naar huis. Voor vragen of opmerkingen over tuinhout of andere tuingerelateerde zaken kunt u contact opnemen met ons, of een medewerker in ons tuincentrum aanspreken. Maak de tuin tot een mooi geheel met het tuinhout van Groencentrum Hoogeveen in Drenthe.