Coniferen Drenthe

Voor coniferen in Drenthe bent u van harte welkom bij Groencentrum Hoogeveen. In ons tuincentrum hebben wij een zeer breed aanbod planten, waaronder diverse coniferen. Deze planten zijn te vinden in heel veel verschillende vormen en kleuren groen, en kunt u dus precies op uw smaak of de stijl van uw tuin aanpassen. Zo zijn coniferen bijvoorbeeld ideaal als haag om uw tuin in Drenthe. Plaats simpelweg een aantal coniferen naast elkaar en snoei deze allemaal op dezelfde manier, voor een samenhangend geheel. Het fijne aan coniferen is dat deze kleine bomen hun blad te allen tijde behouden en de dichtheid van de haag dus altijd hetzelfde blijft.

 

De voordelen van coniferen

Conifeer is de verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. Over het algemeen blijft deze begroeiing het hele jaar groen, ook in de winter. Alleen de larix, ook wel lork genoemd, verliest in de koudere maanden zijn naalden. Coniferen zijn gemakkelijke "bomen", die goed te snoeien zijn. Er kunnen zelfs mooie vormen in de plant gesnoeid worden, al is het daarbij belangrijk dat er niet te veel wind staat. Houd u daar rekening mee, dan zult u veel plezier beleven aan deze altijd groene struiken. Een haag van coniferen is zeer sterk en winterhard, dus u heeft 365 dagen per jaar uitzicht op een groene heg.

 

Alle planten voor in uw tuin

Bij Groencentrum Hoogeveen kunt u naast coniferen terecht voor nog veel meer mooie tuinplanten. Wij hebben groene planten, maar ook planten met bloemen in het assortiment. Daarnaast zijn er éénjarige planten en ook planten die meerdere jaren meegaan. Bekijk ons hele aanbod in het tuincentrum in Hoogeveen, in Drenthe. Daar vindt u onder andere:

  • Perkplanten;
  • Bomen, heesters en coniferen;
  • Vaste planten;
  • Eénjarige planten, kuipplanten en kruiden;
  • Bamboe en grassen. 

Coniferen kopen Drenthe

Kom langs voor coniferen in Drenthe bij Groencentrum Hoogeveen!

Bezoek Groencentrum Hoogeveen in Drenthe voor een breed assortiment aan bomen en planten. Ook voor coniferen zit u goed bij ons! Heeft u vragen of zoekt u advies over coniferen of andere tuinzaken? Spreek vooral een van onze ervaren medewerkers aan, zij helpen u graag. Wij zijn zes dagen per week geopend, dus kom vooral een keer gezellig langs. Voor korte vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor coniferen in Drenthe komt u natuurlijk naar Groencentrum Hoogeveen!