Gezien in de folder: buiten koken!

Heerlijk buiten eten met familie en/of vrienden dat is toch het ultieme zomergevoel? Als er een beetje mooi weer wordt voorspeld dan halen we de barbecue uit de schuur en gaan we massaal aan het buiten koken. In ons tuincentrum vind je een complete afdeling ingericht met alles om heerlijk buiten te koken en te eten. Of je nu voor een barbecue op gas, kolen of elektrisch gaat. En of je een groot of klein budget hebt, er is altijd een passende barbecue te vinden!  Dus kom naar onze barbecue afdeling en ga ook lekker buiten koken........zit jij al op hete kolen?

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gazononderhoud: grasmaaisel laten liggen of niet?

De meeste mensen weten wel dat je er in de zomer op moet letten het opblaasbare kinderzwembadje niet te lang op dezelfde plaats op de grasmat te laten staan, anders zit je straks met een lelijke bruine plek. Maar hoe zit het nu met het maaisel? Kun je dat het best laten liggen of beter opvangen of wegharken?

Lees meer...
De beste geveltuinplanten #2

In een eerder nieuwsbericht besteedden wij aandacht aan geschikte planten voor schaduwrijke en droge (gevel)tuinen. Dit keer aanraders voor een zonnige en droge geveltuin of dito plek in je tuin. Je hoeft met deze exemplaren in de (gevel)tuin geen buren, vrienden of familie in te schakelen als je voor lange tijd op zomervakantie in het buitenland gaat, want ze redden het wel even zonder extra slokje water.

Lees meer...