Gezien in de folder: buiten koken!

Heerlijk buiten eten met familie en/of vrienden dat is toch het ultieme zomergevoel? Als er een beetje mooi weer wordt voorspeld dan halen we de barbecue uit de schuur en gaan we massaal aan het buiten koken. In ons tuincentrum vind je een complete afdeling ingericht met alles om heerlijk buiten te koken en te eten. Of je nu voor een barbecue op gas, kolen of elektrisch gaat. En of je een groot of klein budget hebt, er is altijd een passende barbecue te vinden!  Dus kom naar onze barbecue afdeling en ga ook lekker buiten koken........zit jij al op hete kolen?

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Moestuinklussen in augustus

In de zomer kun je volop groenten, kruiden en fruit oogsten uit eigen tuin en zelfs uit bakken op het (dak)terras of op je balkon. Daarnaast valt er ook genoeg te zaaien, te planten en te snoeien. Ga op een zonnige dag lekker buiten aan de slag en geniet van je eigen verse en gezonde oogst!

Lees meer...
Pas op voor de Japanse duizendknoop

Ach ja, het is duidelijk komkommertijd: de verhalen over de vermaledijde Japanse duizendknoop duiken net als vorige zomer weer op in de media. Toch zit er wel wat in, want de op zich mooie plant is een monsterlijke woekeraar die niet alleen andere planten verdringt, maar ook schade toebrengt aan gebouwen, wegen, bruggen en spoorlijnen. Wat is dit voor plant en wat kun je doen als die in jouw tuin verschijnt?

Lees meer...