Nationale BBQ-dagen

Nationale BBQ-dagen

De nationale BBQ-dagen worden gehouden van 4 t/m 19 juni, kom naar Groencentrum Hoogeveen voor leuke acties en demonstraties.

In het tuincentrum organiseren wij op zaterdag 11 juni een overheerlijke tapas proeverij, in samenwerking met Keurslagerij Drent. U bent van harte welkom om al het lekkers te komen proeven en uitleg te krijgen over de barbecues en gerechten.

Op zaterdag 18 juni hebben wij een officiele Weber Grill Master op bezoek, die een heerlijke Weber demonstratie verzorgd, waarbij u diverse kooktechnieken te zien krijgt en lekkere hapjes kunt proeven.

Ook maakt u tijdens deze Nationale BBQ Dagen kans op een Tapas BBQ-schotel van Keurslagerij Drent t.w.v. €100,00! Het enige wat u hoeft te doen is bij een aankoop vanaf €25,00 of meer aan BBQ-artikelen uw kassabon met naam en telefoonnummer achter te laten bij de kassa. De winnaar wordt op zaterdag 18 juni om 17:00 bekend gemaakt.

We gaan er samen mooie dagen van maken en wij wensen u deze periode veel mooie barbecue momenten toe!

Een smakelijke groet,

Het gehele team van Groencentrum Hoogeveen

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

duurzaam tuinieren

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
kamerplanten

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Hoogeveen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...