Planten beschermen tegen kou en vorst

Bij Groencentrum Hoogeveen bent u aan het juiste adres voor beschermhoezen tegen kou en vorst. Haal deze op tijd in huis, zodat u uw planten op tijd kunt beschermen tegen koude nachten. Nu de winter langzaam zijn intrede doet, is het moment aangebroken om wat extra aandacht te besteden aan uw geliefde kuipplanten. Vorst en kou kunnen namelijk behoorlijk meedogenloos zijn. Met de juiste zorg en bescherming, dragen we samen zorg dat onze groene metgezellen de winter in goede gezondheid doorstaan. Aarzel niet en bezoek Groencentrum Hoogeveen om uw beschermhoezen op tijd in huis te halen!

Beschermhoezen: een warme winterjas voor uw planten

Het lijkt zo simpel, maar het juiste type beschermhoes kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid van uw kuipplanten. Deze winterse hoezen fungeren als een extra laagje isolatie tegen de snijdende kou. Ze creëren een veilige cocon rondom de plant, waardoor vorst geen grip kan krijgen op de kwetsbare bladeren en takken.

Bescherm planten tegen vorst - Groencentrum Hoogeveen

Diverse maten hoezen voor elke soort plant

Of u nu een compacte citrusboom hebt of een uitbundige oleander, we hebben beschermhoezen in diverse maten om aan al uw behoeften te voldoen. Deze hoezen zijn ontworpen om de vorm van de plant te omhelzen en bieden zo een perfecte pasvorm, ongeacht de grootte of vorm van uw kuipplant.

Hoe te gebruiken?

Het aanbrengen van de beschermhoes is een fluitje van een cent.

  • Schuif de hoes gewoon over de plant en zorg ervoor dat deze volledig bedekt is.
  • Maak de hoes stevig vast rond de basis van de plant, zodat er geen koude lucht naar binnen kan sluipen.
  • Eenmaal op zijn plaats, zal de hoes zijn werk doen en uw plant beschermen tegen de barre weersomstandigheden.

Bescherm planten tegen vorst - Groencentrum Hoogeveen

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en dat geldt zeker voor plantenverzorging in de winter. Door op tijd bescherming aan te brengen, voorkomt u schade aan de plant en geniet u volgend voorjaar weer van een gezonde en bloeiende kuipplant.

Koop beschermhoezen voor uw planten bij Groencentrum Hoogeveen

Wij zijn verheugd om te melden dat we een nieuwe lading beschermhoezen hebben binnengekregen! Wacht niet te lang, want de vraag is groot en voor u het weet is de winter daar. Haal nu uw beschermhoezen en geef uw kuipplanten de warmte en zorg die ze verdienen. Met de juiste bescherming kunnen uw kuipplanten de winter trotseren en in het voorjaar weer vol pracht en praal tot bloei komen. Laat de vorst maar komen, uw kuipplanten zijn er klaar voor!

Bekijk openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum in Hoogeveen zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...
duurzaam tuinieren

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...