Nieuw bij Groencentrum Hoogeveen: leuke baby plantjes!

Bij Groencentrum Hoogeveen hebben we sinds kort iets nieuws: super leuke mini kamerplantjes! Deze baby-varianten van reguliere planten zien er echt mega schattig uit. Daarnaast zijn ze ook nog eens ideaal om mee te decoreren, want ze passen werkelijk overal. Op de hoek van uw bureau, naast uw favoriete boek op de boekenplank of op het kastje naast de tv, een babyplantje is altijd leuk! Momenteel mogen we u helaas nog niet ontvangen in ons tuincentrum. Achter de schermen zijn wij druk bezig om ons tuincentrum voorjaars-klaar te maken. Wilt u thuis al genieten van mini kamerplantjes? Geef uw bestelling per telefoon of via de mail aan ons door! 

Mini kamerplantjes stijlen

Weet u wat misschien nog wel het leukste is aan miniplantjes? U hoeft niet te kiezen! Waar u bij grotere kamerplanten misschien slechts ruimte heeft voor een of twee, kunt u van baby plantjes zeker zes verschillende naast elkaar zetten! bedek er bijvoorbeeld de hele vensterbank mee of zet ze in een cluster in het midden van de salontafel. Een leuke mix van verschillende kleine planten ziet er super vrolijk uit! Heeft u altijd al willen leven in een zogeheten urban jungle, maar heeft u daar niet genoeg ruimte voor? Mini kamerplantjes zijn de ideale oplossing! U creëert heel gemakkelijk een mini urban jungle in een hoek van de kamer.

Soorten mini plantjes

Bij Groencentrum Hoogeveen hebben we diverse soorten mini plantjes voor in huis. Kies bijvoorbeeld voor de volgende soorten uit ons assortiment: 

  • mini pannenkoekenplant,
  • mini monstera,
  • mini calathea,
  • mini dieffenbachia,
  • mini cactus,
  • mini vetplant,
  • mini bananenplant,
  • en nog veel meer! 

Mini kamerplantjes - Groencentrum Hoogeveen

Baby planten in vrolijke potjes

Bij kleine planten horen natuurlijk kleine bloempotten. Mini plantenpotjes zijn helemaal niet duur en voegen echt iets toe aan uw nieuwe plantjes. Zeker door potjes in meerdere stijlen met elkaar te combineren creëert u een heel leuk effect. Kies bijvoorbeeld voor kleine plantenpotten in dezelfde stijl, maar in verschillende kleuren. Of juist in verschillende stijlen maar in dezelfde kleurtint. Door de plantenpotjes op die manier te combineren maakt u er een mooi geheel van. Toch kunt u er ook voor kiezen om heel verschillende potjes bij elkaar te zetten. Dankzij het kleine formaat zal dit er als nog leuk uitzien, zonder dat het een te chaotisch geheel wordt.

Mini kamerplantjes - Groencentrum Hoogeveen

Mini planten als cadeautje

Wilt u graag iemand bedanken of gaat u ergens op bezoek? Helaas blijft een bos bloemen slechts een week mooi. Geef daarom een baby plantje cadeau! U kunt er zelfs voor kiezen om een leuk plantenpakket te geven, waarin u al een aantal baby plantjes combineert tot een leuk geheel. Daarnaast zijn baby plantjes ook heel leuk als cadeautje voor een housewarming, babyshower of gender reveal party. Mini kamerplantjes zien er namelijk super leuk uit als decoratie in huis en blijven ook lang mooi! Bestel direct mini kamerplantjes via de mail info@groencentrumhoogeveen.nl of bel ons op 052-8251380. Wij hopen dat wij u snel weer mogen ontvangen in ons tuincentrum in Hoogeveen. Tot die tijd: blijf gezond! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

moestuin

Of je nu een tuinfeestje geeft of gewoon geniet van een ontspannen avondje thuis, cocktails met zelfgekweekte groente en kruiden zijn een geweldige manier om je vrienden en familie te verrassen. In dit blogartikel delen we inspirerende recepten die niet alleen lekker zijn, maar ook gezond en verfrissend. Cheers!

Lees meer...
vaderdag

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Hoogeveen vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...